10/12/2018 10/12/2018 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2018, εορτή της Αγίας θεοπρομήτορος Άννης. Ο Ναός από νωρίς γέμισε από πιστούς που προσήλθαν να τιμήσουν την Αγία Άννα, μιας και το όνομα απαντάται ιδιαίτερα συχνά στην επαρχία της Καστοριάς. Στο κήρυγμά του, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε με...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:52

Η εορτή της Αγίας Άννης στην Καστοριά

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Άννης στην Καστοριά

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Άργους Ορεστικού ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2018, εορτή της Αγίας θεοπρομήτορος Άννης.

Ο Ναός από νωρίς γέμισε από πιστούς που προσήλθαν να τιμήσουν την Αγία Άννα, μιας και το όνομα απαντάται ιδιαίτερα συχνά στην επαρχία της Καστοριάς.

Στο κήρυγμά του, ο Ποιμενάρχης μας μίλησε με θέμα «Η μητέρα μας Εκκλησία», παίρνοντας αφορμή από το Αποστολικό ανάγνωσμα της ημέρας και συγκεκριμένα από τη φράση «Η δε άνω Ιερουσαλήμ ελευθέρα εστίν, ήτις εστί μήτηρ πάντων ημών» (Γαλ. 4,26-27).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων