19/04/2022 19/04/2022 Με την βοήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της στάθηκε για ακόμα μία χρονιά κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο. Μέσα στα πολλά προβλήματα που αναφύονται στην κοινωνία η Ιερά Μητρόπολή, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον πονεμένο και κατατρεγμένο από τις ατυχίες και τα βάσανα της ζωής. Έτσι και...
19 Απριλίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2022 - 23:48

Δέματα αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης για το Πασχαλινό τραπέζι από την Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Με την βοήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της στάθηκε για ακόμα μία χρονιά κοντά στον πάσχοντα άνθρωπο.

Μέσα στα πολλά προβλήματα που αναφύονται στην κοινωνία η Ιερά Μητρόπολή, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στον πονεμένο και κατατρεγμένο από τις ατυχίες και τα βάσανα της ζωής.

Έτσι και φέτος με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  Καστορίας κ. Καλλινίκου μοιράστηκαν περί τα 1.100 Δέματα Αγάπης σε ανθρώπους που τα στερούνται.

Άνθρωποι που έχουν ανάγκη κατέφυγαν στις εγκαταστάσεις της Τράπεζας Τροφίμων της Μητροπόλεως για να λάβουν τα απαραίτητα για το Πασχαλινό Τραπέζι.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο χορήγησε επίσης 1000 κουπόνια σε συνανθρώπους μας για να προμηθευτούν το εορταστικό γεύμα από εστιατόρια της περιοχής.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου π. Ελευθέριο Συτιλίδη και όλους τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς, ευχόμενος να εξαλειφθούν αυτά τα προσωρινά προβλήματα όπως η ανεργία και η κρίση στον θεσμό της Οικογένειας, να στερεωθούν οι άνθρωποι στην πίστη τους στην απαθή αγάπη, να έχουν οι άνθρωποι ειρήνη μέσα στην καρδιά τους και ο Αναστάς Χριστός να ευλογεί όλο τον κόσμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων