20/09/2022 20/09/2022 Με παραδοσιακά προϊόντα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Δενδροχωρίου τον Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο. Ειδικότερα, ο ιεράρχης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο Δενδροχώρι, χωριό της Αρχιερατικής Περιφέρεις Μεσοποταμίας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022. Τον Μητροπολίτη, τον οποίον συνόδευε ο Διάκονος π. Παντελεήμων, υποδέχθηκαν στον Ναό ο Εφημέριος του χωριού π. Θεόδωρος Νάτσης και ο π....
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 19:53

Με παραδοσιακά προϊόντα υποδέχθηκε τον Καστορίας το Δενδροχώρι

Διαδώστε:
Με παραδοσιακά προϊόντα υποδέχθηκε τον Καστορίας το Δενδροχώρι

Με παραδοσιακά προϊόντα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Δενδροχωρίου τον Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο.

Ειδικότερα, ο ιεράρχης πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο Δενδροχώρι, χωριό της Αρχιερατικής Περιφέρεις Μεσοποταμίας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022. Τον Μητροπολίτη, τον οποίον συνόδευε ο Διάκονος π. Παντελεήμων, υποδέχθηκαν στον Ναό ο Εφημέριος του χωριού π. Θεόδωρος Νάτσης και ο π. Πέτρος Σαρακαλαιτζίδης.

Στο κήρυγμα του ο ιεράρχης αναφέρθηκε στις άγιες Μάρτυρες Σοφία και των τέκνων της, μέσα από το τροπάριο της η´ ωδής του Κανόνος της Υψώσεως «ευλογείτε Παίδες της Τριάδος ισάριθμοι…».

Τον νέο Μητροπολίτη καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την επίσκεψη ο πρόεδρος Δενδροχωρίου κ. Δημήτριος Δούκας προσφέροντας ως δώρο της επίσκεψης τοπικά προϊόντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων