05/08/2019 05/08/2019 Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ βρέθηκε στο ακριτικό Επταχώρι σε υψόμετρο 900 περίπου μέτρων προκειμένου να τελέσει τη Θεία Λειτουργία. Η παρουσία του εκεί εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργικής περιοδείας του ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε...
05 Αυγούστου, 2019 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2019 - 15:16

Ο Μητρ.Καστορίας στο ακριτικό Επταχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Καστορίας στο ακριτικό Επταχώρι

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ βρέθηκε στο ακριτικό Επταχώρι σε υψόμετρο 900 περίπου μέτρων προκειμένου να τελέσει τη Θεία Λειτουργία. Η παρουσία του εκεί εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργικής περιοδείας του ενόψει της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκε ο νέος Εφημέριος του χωριού Αρχιμ. Σεβαστιανός Τάσσης μαζί με τους ήρωες ακρίτες κατοίκους του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Ποιμενάρχης μας διηκόνησε τον θείο λόγο, μιλώντας στην φράση του Ευαγγελίου “ἐν τῷ ἄρχοντι τῶν δαιμονίων ἐκβάλλει τὰ δαιμόνια” και αναπτύσσοντας την άρρωστη κατάσταση της συκοφαντίας. Ευχήθηκε δε στους κατοίκους πλούσια την ευλογία της Παναγίας και τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων