08/10/2021 08/10/2021 Συνάντηση με τον νέο Μητροπολίτη Καστοριάς, Καλλίνικο Γεωργάτο, είχε αμέσως μετά την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στην Ιερά Μονή Πεντέλης. Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον νέο Ιεράρχη της Καστοριάς, ευχόμενος καλή επιτυχία στο ποιμαντικό έργο του ως επικεφαλής της τοπικής εκκλησίας, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Καστοριάς...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 21:12

Τον νέο Μητροπολίτη συνάντησε ο Δήμαρχος Καστοριάς

Διαδώστε:
Τον νέο Μητροπολίτη συνάντησε ο Δήμαρχος Καστοριάς

Συνάντηση με τον νέο Μητροπολίτη Καστοριάς, Καλλίνικο Γεωργάτο, είχε αμέσως μετά την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στην Ιερά Μονή Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον νέο Ιεράρχη της Καστοριάς, ευχόμενος καλή επιτυχία στο ποιμαντικό έργο του ως επικεφαλής της τοπικής εκκλησίας, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Καστοριάς θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθειά του.

«Είμαι βέβαιος ότι, με τη βοήθεια του Θεού, ο νέος μας Μητροπολίτης θα συνεχίσει επάξια το θεάρεστο έργο του προκατόχου του και Ποιμενάρχη μας Μακαριστού Σεραφείμ, ο οποίος αδόκητα έφυγε από τη ζωή. Το πλούσιο βιογραφικό του, η εκκλησιαστική δράση του, αλλά και η επιστημονική του κατάρτιση είναι, άλλωστε, εχέγγυα ότι θα φέρει σε πέρας τα δύσκολα καθήκοντά που αναλαμβάνει», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Κορεντσίδης (ΠΗΓΗ)

Παρακολουθήστε το Μεγάλο Μήνυμα του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης:

 

 

ΚΑΜΕΡΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΕΛΛΑΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων