20/12/2018 20/12/2018 Το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε, ενόψει των Χριστουγέννων, τις Φυλακές, τον Ψυχιατρικό Τομέα Υγείας Κέρκυρας, το Δημοτικό Γηροκομείο,  την Πολυκλινική Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας” και το Γηροκομείο των εν Κερκύρα Ρωμαιοκαθολικών.     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης είχε την καλοσύνη να μοιράσει γλυκίσματα, κουραμπιέδες και...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018 - 17:47

Μητρ. Κερκύρας: Μοίρασε ευχές και γλυκίσματα

Διαδώστε:
Μητρ. Κερκύρας: Μοίρασε ευχές και γλυκίσματα

Το πρωί της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, επισκέφθηκε, ενόψει των Χριστουγέννων, τις Φυλακές, τον Ψυχιατρικό Τομέα Υγείας Κέρκυρας, το Δημοτικό Γηροκομείο,  την Πολυκλινική Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας” και το Γηροκομείο των εν Κερκύρα Ρωμαιοκαθολικών.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης είχε την καλοσύνη να μοιράσει γλυκίσματα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καθώς επίσης και ευλογίες, ευχόμενος σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων