24/01/2019 24/01/2019 Το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Βρεφονηπιακού Σταθμού “Ελένη Μπέλλου” της Ι.Μ. Κερκύρας. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την πρόοδο των μικρών παιδιών και ευχήθηκε  ο Κύριός μας ο Ιησούς Χριστός να δίδει πλουσίως την...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 14:56

Ο Σεβασμιώτατος Κερκύρας ανάμεσα στα παιδιά (φώτο)

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Κερκύρας ανάμεσα στα παιδιά (φώτο)

Το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Βρεφονηπιακού Σταθμού “Ελένη Μπέλλου” της Ι.Μ. Κερκύρας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την πρόοδο των μικρών παιδιών και ευχήθηκε  ο Κύριός μας ο Ιησούς Χριστός να δίδει πλουσίως την Χάρη Του στα παιδιά, στους γονείς τους, αλλά και στην διευθύντρια του Σταθμού κα Σταυρούλα Σωτηρίου και στις νηπιαγωγούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων