23/11/2023 24/11/2023 Στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος λειτούργησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, επί τη συμπληρώση 21 ετών από την ήμερα της ενθρονίσεως του, στο νησί των Φαιάκων. Ο Σεβασμιώτατος όπως και κατά τα ονομαστήρια του, παρότρυνε τον κόσμο σε προσευχή ώστε να καταπαύσουν...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 0:41

21 χρόνια ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου

Διαδώστε:
21 χρόνια ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου

Στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος λειτούργησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, επί τη συμπληρώση 21 ετών από την ήμερα της ενθρονίσεως του, στο νησί των Φαιάκων.

Ο Σεβασμιώτατος όπως και κατά τα ονομαστήρια του, παρότρυνε τον κόσμο σε προσευχή ώστε να καταπαύσουν τα δεινά του πολέμου που μαστίζουν την ανθρωπότητα.

Έτσι και σήμερα μια σημαντική ημέρα για την τοπική Εκκλησία θέλησε να προσευχηθεί και να λειτουργήσει για να ευχαριστήσει τον Θεό αλλά και να τον παρακαλέσει για το έλεος Του στις δοκιμαζόμενες περιοχές.

Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν αρκετοί ιερείς αλλά και στενοί του συνεργάτες οι οποίοι του ευχήθηκαν να έχει πολλά έτη ακόμα ποιμαντορίας στο νησί της Κέρκυρας.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη Θεία Λειτουργία:

Στο τέλος της θείας λειτουργίας χειροθέτησε σε αναγνώστη τον φοιτητή τουριστικών επαγγελμάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου, καταγόμενο από την Πάτρα, Πέτρο Χριστόπουλο και τον παρότρυνε να συνεχίσει να αγαπάει τον Θεό με τον ίδιο ζήλο για όλη του την ζωή.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων