21/10/2021 21/10/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Βενιαμίν με συνεργάτες του, ο οποίος βρίσκεται στη Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο κ. Βενιαμίν, από την επίσκεψη του στη Λευκορωσία και το προσκύνημα του...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 20:56

Επίσκεψη Μητροπολίτη Μινσκ στον Κερκύρας Νεκτάριο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Μινσκ στον Κερκύρας Νεκτάριο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Βενιαμίν με συνεργάτες του, ο οποίος βρίσκεται στη Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος συνδέεται πνευματικά με τον Σεβασμιώτατο κ. Βενιαμίν, από την επίσκεψη του στη Λευκορωσία και το προσκύνημα του στη Ιερά Μονή όπου εμόναζε.

Οι Μητροπολίτες συζήτησαν θέματα επίκαιρα εκκλησιαστικά και συμπροβληματίστηκαν με την διαμορφούμενη κατάσταση που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων