13/08/2021 13/08/2021 Παραμονές Δεκαπενταύγουστου, όπως κάθε χρόνο, η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, μέσω των τεσσάρων κοινωνικών της παντοπωλείων, διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 οικογένειες του νησιού. Εκτός από τα όσα είδη η τοπική Εκκλησία συγκέντρωσε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με φορείς και επιχειρήσεις, που πρόθυμα συνέδραμαν το έργο της ενίσχυσης των εμπερίστατων...
13 Αυγούστου, 2021 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 20:34

Η Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στις δοκιμαζόμενες οικογένειες του νησιού

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στις δοκιμαζόμενες οικογένειες του νησιού

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου, όπως κάθε χρόνο, η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, μέσω των τεσσάρων κοινωνικών της παντοπωλείων, διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 οικογένειες του νησιού.

Εκτός από τα όσα είδη η τοπική Εκκλησία συγκέντρωσε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με φορείς και επιχειρήσεις, που πρόθυμα συνέδραμαν το έργο της ενίσχυσης των εμπερίστατων αδελφών μας. Δημοσίως λοιπόν η τοπική Εκκλησία ευχαριστεί την Ιερά Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, τα super market Diellas, τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας, την εταιρεία Καραγιαννίδης Α.Ε , τον κ. Στέφανο Αρμένη, καθώς και τα σούπερ μάρκετ του τόπου μας Diellas, Σκλαβενίτης, Lidl, Καζιάνης, Synka, Coop, ΑΒ Βασιλόπουλος για τα καλάθια αγάπης, που έχουν στις εισόδους των καταστημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων