24/01/2020 24/01/2020 Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, εν όψει της συμπληρώσεως 12 ετών από την προς Κύριον εκδημία του, τέλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Ο κ. Νεκτάριος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή συνεδρίαση της Συνοδικής Επιτροπής επί...
24 Ιανουαρίου, 2020 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 17:54

Ο Μητρ. Κερκύρας τέλεσε τρισάγιο στον Τάφο του Αρχιεπ. Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κερκύρας τέλεσε τρισάγιο στον Τάφο του Αρχιεπ. Χριστοδούλου

Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, εν όψει της συμπληρώσεως 12 ετών από την προς Κύριον εκδημία του, τέλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Ο κ. Νεκτάριος βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή συνεδρίαση της Συνοδικής Επιτροπής επί του μοναχικού βίου και βρήκε την ευκαιρία να περάσει από το Α’ Νεκροταφείο, όπου βρίσκεται ο τάφος του μακαριστού πνευματικού του πατρός, ο οποίος τον χειροτόνησε και στους τρεις βαθμούς της ιερωσύνης, για να αποτίσει φόρο τιμής στην μνήμη του ανθρώπου που έδωσε πνοή και έμπνευση στην μαρτυρία της Εκκλησίας στην κοινωνία και την εποχή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων