30/08/2019 30/08/2019 Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, τέλεσε τον Αγιασμό και την ορκωμοσία του Δημάρχου Παξών, κ. Σπυρίδωνος Βλαχόπουλου, καθώς και των μελών του νέου Δημοτικού συμβουλίου. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβ. κ. Νεκτάριος, επεσήμανε ότι δεν χρειάζεται μόνο η κατ’άνθρωπον σοφία, αλλά κυρίως η σοφία η...
30 Αυγούστου, 2019 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 19:28

Ορκίζοντας τον Δήμαρχο Παξών

Διαδώστε:
Ορκίζοντας τον Δήμαρχο Παξών

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, κ. Νεκτάριος, τέλεσε τον Αγιασμό και την ορκωμοσία του Δημάρχου Παξών, κ. Σπυρίδωνος Βλαχόπουλου, καθώς και των μελών του νέου Δημοτικού συμβουλίου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβ. κ. Νεκτάριος, επεσήμανε ότι δεν χρειάζεται μόνο η κατ’άνθρωπον σοφία, αλλά κυρίως η σοφία η άνωθεν κατερχομένη, όπως τονίζει ο Απόστολος Παύλος. Τους ανθρώπους τους οποίους εκλέγει ο λαός, έχει δώσει ευλογία ο ίδιος ο Θεός. Τίποτα στην ζωή μας δεν μπορεί να γίνει, χωρίς την ευλογία του Χριστού. Από την άλλη μεριά, οι αιρετοί που λαμβάνουν διάφορα αξιώματα, δεν πρέπει να λησμονούν ότι έχουν κληθεί να υπηρετήσουν τους ανθρώπους. Ο Κύριος μάς προτρέπει : “Εἰ τὶς θέλει πρῶτος εἶναι, ἔσται πάντων ἔσχατος καὶ πάντων διάκονος”.

Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε εκ βάθους καρδίας στον κ. Βλαχόπουλο και στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, καλή, ευλογημένη και καρποφόρα θητεία, με την διαβεβαίωση ότι η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων θα είναι αρωγός σε κάθε έργο αγαθό.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων