21/06/2021 21/06/2021 Στον ναό της Αγίας Τριάδος, ο οποίος βρίσκεται στο προαύλιο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» χοροστάτησε στον εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε στο προσωπικό που εκκλησιάσθηκε και ευλόγησε τους άρτους που διανεμήθηκαν...
21 Ιουνίου, 2021 - 8:21

Στον ναό του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Διαδώστε:
Στον ναό του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Στον ναό της Αγίας Τριάδος, ο οποίος βρίσκεται στο προαύλιο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» χοροστάτησε στον εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε στο προσωπικό που εκκλησιάσθηκε και ευλόγησε τους άρτους που διανεμήθηκαν ως ευλογία στους 65 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε συνθήκες που τιμούν το ανθρώπινο πρόσωπο στο Ίδρυμα της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων