07/04/2023 07/04/2023 Η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημουλά και μέλη του Τοπικού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  στην Κέρκυρα επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την άριστη συνεργασία που είχαν με την τοπική Εκκλησία για την συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας και...
07 Απριλίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 15:32

Συνεργασία Ι.Μ. Κερκύρας και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Διαδώστε:
Συνεργασία Ι.Μ. Κερκύρας και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας

Η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημουλά και μέλη του Τοπικού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  στην Κέρκυρα επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, προκειμένου να τον ενημερώσουν για την άριστη συνεργασία που είχαν με την τοπική Εκκλησία για την συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας και τροφίμων για τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου περιοχές στην Τουρκία και στην Συρία.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο προς τους υπευθύνους του παραρτήματος Κερκύρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο και προς το σύνολο των Ενοριών, των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των συνεργατών τους για την ευαισθησία τους να συγκεντρώσουν την ανθρωπιστική βοήθεια.

Με την ευκαιρία ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις πατρικές του πασχάλιες ευχές και ευλογίες και συνεχάρη τόσο τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο και τους δωρητές της ανθρωπιστικής βοήθειας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων