03/10/2020 03/10/2020 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, την 1η Οκτωβρίου σε κλίμα εορτασμού και συγκίνησης, τελέστηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο και παρουσία ιερέων.   Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Η...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 22:28
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 22:26

Αγιασμό στο Δημοτικό Γηροκομείο τέλεσε ο Μητρ. Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος

Διαδώστε:
Αγιασμό στο Δημοτικό Γηροκομείο τέλεσε ο Μητρ. Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, την 1η Οκτωβρίου σε κλίμα εορτασμού και συγκίνησης, τελέστηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο και παρουσία ιερέων.

 

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Άννα Ζαπάντη, στον σύντομο χαιρετισμό της, καλωσόρισε και επίσημα τους ηλικιωμένους στο καινούργιο τους «σπίτι», το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για άνετη και αξιοπρεπή διαβίωση και υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται ανελλιπώς στο πλευρό τους, διασφαλίζοντας τη συνεχή φροντίδα, το σεβασμό και τη στοργή που τους αξίζει.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας και τόνισε ότι η Τρίτη Ηλικία παραμένει «ενεργό κύτταρο» της κοινωνίας μας και «φάρος» για τις νεότερες γενιές, ενώ τόνισε πως καθήκον όλων είναι η ευημερία και η συνεχής ομαλή διαβίωσή τους.

Φωτογραφίες: voutospress.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων