16/06/2021 16/06/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ληξουρίου θα χοροστατήσει φέτος, στην εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος. Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας «φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών ότι και εφέτος θα εορτασθεί με την αρμόζουσα ιεροπρέπεια η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ληξουρίου κατά το κάτωθι πρόγραμμα:...
16 Ιουνίου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 21:38

Στο Ληξούρι ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας του Αγίου Πνεύματος

Διαδώστε:
Στο Ληξούρι ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας του Αγίου Πνεύματος

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ληξουρίου θα χοροστατήσει φέτος, στην εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας «φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών ότι και εφέτος θα εορτασθεί με την αρμόζουσα ιεροπρέπεια η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ληξουρίου κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 και ώρα 8 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 και ώρα 7:45 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Και στις δύο ιερές ακολουθίες θα χοροστατήσει και θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος.

Κατά τις ανωτέρω ακολουθίες θα ψάλλει η εκκλησιαστική χορωδία του Ναού, υπό την διεύθυνση του κ. Νικολάου Βαλσάμου.

Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι για την αυστηρή τήρηση όλων των επιβεβλημένων μέτρων προστασίας από τον Covid-19».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων