06/09/2023 07/09/2023 Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προβλήματα της Ιεράς Μητροπόλεως στους 8 Δήμους της ευθύνης της και ιδιαίτερα ένα από τα βασικά προβλήματα, που είναι η δημιουργία κοινού κοιμητηρίου...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 0:55

Στον Μητροπολίτη Κηφισίας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κηφισίας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προβλήματα της Ιεράς Μητροπόλεως στους 8 Δήμους της ευθύνης της και ιδιαίτερα ένα από τα βασικά προβλήματα, που είναι η δημιουργία κοινού κοιμητηρίου στην περιοχή, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση η οποία υπάρχει σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων