19/03/2022 19/03/2022 Ομιλία με θέμα : «Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ως εγκωμιαστής της Θεοτόκου» θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσαμο την Κυριακή το απόγευμα ο Πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης, εκ της Ι. Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους.  Η ομιλία θα ακολουθήσει του Κατανυκτικού Εσπερινού, που θα αρχίσει στις 6.00.μ.μ., χοροστατούντος του...
19 Μαρτίου, 2022 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 12:53

Ο π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης στον Μητροπολιτικό Ναού Κισάμου

Διαδώστε:
Ο π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης στον Μητροπολιτικό Ναού Κισάμου

Ομιλία με θέμα : «Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς ως εγκωμιαστής της Θεοτόκου» θα πραγματοποιήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσαμο την Κυριακή το απόγευμα ο Πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης, εκ της Ι. Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους. 

Η ομιλία θα ακολουθήσει του Κατανυκτικού Εσπερινού, που θα αρχίσει στις 6.00.μ.μ., χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Καλείται ο φιλόκαλος λαός του Θεού όπως μετέχει της κατανυκτικής αυτής Ακολουθίας, ενώνοντας τις προσευχές μας υπέρ των χειμαζομένων και εν πολέμω ευρισκομένων εν Ουκρανία αδελφών, καθώς η βιωματική μας συμμετοχή είναι ωφέλιμη για την πορεία μας εις το « στάδιον των αρετών».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων