22/08/2019 22/08/2019 Το 1ο Φεστιβάλ Χορού και Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, πραγματοποιείται στο προαύλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 20:00 το απόγευμα. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Δαμασκηνού. Θα χορέψουν ο χορευτικός παραδοσιακός σύλλογος απο την Ενορία Αγίου Νικολάου Καρλοβασίου της Ιεράς Μητροπόλεως...
22 Αυγούστου, 2019 - 10:45

1ο φεστιβάλ Χορού και Νεότητος της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
1ο φεστιβάλ Χορού και Νεότητος της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου

Το 1ο Φεστιβάλ Χορού και Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, πραγματοποιείται στο προαύλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 20:00 το απόγευμα.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Δαμασκηνού.
Θα χορέψουν ο χορευτικός παραδοσιακός σύλλογος απο την Ενορία Αγίου Νικολάου Καρλοβασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας, ο παραδοσιακός χορευτικός όμιλος «οι Βιγλάτορες» και οι Σχολές Κρητικών παραδοσιακών χορών του Δημήτρη Καπαράκη από την Ιεράπετρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων