10/11/2019 10/11/2019 27 ολόκληρα χρόνια κλείνει στις 19 Νοεμβρίου 291, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, “Μαρτυρία”, με εκατοντάδες εκπομπές, ομιλίες μα κυρίως με συναισθήματα αγάπης, συγκινήσεως και εθελοντισμού. Εκ μέρους της μικρής αυτής οικογένειας του σταθμού που κάθε φορά μεγαλώνει, ανανεώνεται και συμπληρώνεται, προσκαλείσθε να προσέλθετε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού,...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 22:05

27 ολόκληρα χρόνια κλείνει το ΡΑΔΙΟ “ΜΑΡΤΥΡΙΑ”

Διαδώστε:
27 ολόκληρα χρόνια κλείνει το ΡΑΔΙΟ “ΜΑΡΤΥΡΙΑ”

27 ολόκληρα χρόνια κλείνει στις 19 Νοεμβρίου 291, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, “Μαρτυρία”, με εκατοντάδες εκπομπές, ομιλίες μα κυρίως με συναισθήματα αγάπης, συγκινήσεως και εθελοντισμού.

Εκ μέρους της μικρής αυτής οικογένειας του σταθμού που κάθε φορά μεγαλώνει, ανανεώνεται και συμπληρώνεται, προσκαλείσθε να προσέλθετε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού, στην επετειακή εκδήλωση στις 19 Νοεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Αντωνίου Γιάνναρη 2), για τον εορτασμό και την παρουσίαση του νέου προγράμματος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων