15/06/2019 15/06/2019 Γέμισε από κόσμο το γραφικό λιμανάκι, όπου βρίσκεται το ολόλευκο εκκλησάκι του Αγίου Ονουφρίου στον πρόσφατο πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, συμπροσευχουμένων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ευμενίου Ρενιέρη Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, του οικείου Εφημερίου...
15 Ιουνίου, 2019 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 21:51

Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης: «Να έχουμε στην καρδιά μας την ασκητική του Αγίου Ονουφρίου»

Διαδώστε:
Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης: «Να έχουμε στην καρδιά μας την ασκητική του Αγίου Ονουφρίου»

Γέμισε από κόσμο το γραφικό λιμανάκι, όπου βρίσκεται το ολόλευκο εκκλησάκι του Αγίου Ονουφρίου στον πρόσφατο πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, συμπροσευχουμένων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ευμενίου Ρενιέρη Αρχιερατικού Επιτρόπου της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας, του οικείου Εφημερίου Ιερονομάχου π. Νικηφόρου Εικοσιδέκα, του Πρωτ. Νικολάου Πατσουράκη, του π. ιωσήφ Πλανάκη και του Διακόνου π. Ελευθερίου Ξαγοραράκη.

Το παρών στην Ακολουθία του Εσπερινού, έδωσε και ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Για την ασκητική βιοτή του Αγίου Ονουφρίου ομίλησε ο Πρωτοσύγκελλος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε από την ασκητική ζωή του Αγίου, και να μάθουμε στην ζωή μας να μην θέλουμε πράγματα που δεν πρέπει να θέλουμε· αυτή την ασκητική, να έχουμε στην καρδιά και στην ζωή μας και να πορευόμαστε το δρόμο μας με αυτά που μας έδωσε ο Θεός.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων