20/02/2023 22/02/2023 H Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων και τις Ενορίες, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας και της Συρίας, από σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Από νωρίς σήμερα οι πρώτες Ενορίες που ανταποκρίθηκαν με αγάπη στο κάλεσμα αυτό της Μητρόπολης, παρέδωσαν...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 8:35

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

H Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χανίων και τις Ενορίες, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας και της Συρίας, από σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Από νωρίς σήμερα οι πρώτες Ενορίες που ανταποκρίθηκαν με αγάπη στο κάλεσμα αυτό της Μητρόπολης, παρέδωσαν τα πρώτα από τα συγκεντρωμένα είδη στους υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας του Πνευματικού κέντρου Χανίων.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία, όλοι έχουν την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί και συμμέτοχοι προφέροντας για τους πληγέντες είδη πρώτης ανάγκης.

Στα είδη που συγκεντρώνονται, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

· Τρόφιμα μακράς διάρκειας: ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός είδους, δημητριακά, παξιμάδια

· Λοιπά είδη σε άριστη κατάσταση (όχι μεταχειρισμένα): κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιείται από την Δευτέρα 20/2 έως την Παρασκευή 24/2 κατά τις ώρες 9:00π.μ. 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων