02/06/2019 02/06/2019 Βραδιά πνευματικών και ωφέλιμων λόγων, σε συνδυασμό με ωραία εύγεστα παγωτά και γλυκά πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών. Με λόγια χαράς και αγάπης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών πλημμυρίζοντας την αυλή του Ναού . Κατόπιν, τους ομίλησε με λόγια...
02 Ιουνίου, 2019 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2019 - 19:33

Απόγευμα στην αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Διαδώστε:
Απόγευμα στην αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών

Βραδιά πνευματικών και ωφέλιμων λόγων, σε συνδυασμό με ωραία εύγεστα παγωτά και γλυκά πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών.

Με λόγια χαράς και αγάπης, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών πλημμυρίζοντας την αυλή του Ναού .

Κατόπιν, τους ομίλησε με λόγια πνευματικά για την αγάπη του Χριστού, και στη συνέχεια έκανε εκτενή απολογισμό για τα 201 χιλ. ευρώ που έχουν μαζευτεί έως σήμερα και τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές και έχουν προσφερθεί για το ανακαινιστικό έργο του Ενοριακού Ναού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων