07/02/2024 07/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σταύρο Δέρδα, Καθηγητή Μοριακής Ογκολογίας και το “ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΟΤΥΠΟΣ SCIENCE LABS”, διοργανώνουν διημερίδα με τίτλο : “Η Γενετική, η Γονιδιακή και η ψυχολογική Κατανόηση του Καρκίνου και, η Ορθόδοξη Ποιμαντική Προσέγγιση”. Η διημερίδα, η οποία γινεται στο πλαίσιο της προαγωγής της...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 12:32

Επιστημονικό ιατρικό συνέδριο από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Επιστημονικό ιατρικό συνέδριο από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Σταύρο Δέρδα, Καθηγητή Μοριακής Ογκολογίας και το “ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΟΤΥΠΟΣ SCIENCE LABS”, διοργανώνουν διημερίδα με τίτλο : “Η Γενετική, η Γονιδιακή και η ψυχολογική Κατανόηση του Καρκίνου και, η Ορθόδοξη Ποιμαντική Προσέγγιση”.

Η διημερίδα, η οποία γινεται στο πλαίσιο της προαγωγής της ψυχικής και σωματικής υγείας του ανθρώπου θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων τη Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17, μηνός Φεβρουαρίου του 2024.

Κεντρική φωτο AP Photo/Frank Augstein

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων