14/04/2023 14/04/2023 Με ιεροπρέπεια και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης η κορύφωση του Θείου δράματος, η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, που διακονεί ο Πρωτ. Ευτύχιος Πετράκης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης....
14 Απριλίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2023 - 17:39

Η κορύφωση του Θείου δράματος στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η κορύφωση του Θείου δράματος στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Με ιεροπρέπεια και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης η κορύφωση του Θείου δράματος, η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, που διακονεί ο Πρωτ. Ευτύχιος Πετράκης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού με τη συμμετοχή Κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε ευλαβικά στον Ιερό Ναό για να ακούσουν τα Δώδεκα Ευαγγέλια που περιγράφουν την πορεία του Ιησού προς τον Γολγοθά και να προσκυνήσουν τον Εσταυρωμένο Κύριο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων