12/12/2021 13/12/2021 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα και με τα προβλεπόμενα μέτρα εορτάστηκε ο Άγιος Σπυρίδωνας στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του. Στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων όπου διακονεί ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης...
12 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 1:25

Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στις εορτάζουσες ενορίες των Χανίων

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος στις εορτάζουσες ενορίες των Χανίων

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα και με τα προβλεπόμενα μέτρα εορτάστηκε ο Άγιος Σπυρίδωνας στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του.

Στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων όπου διακονεί ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό και κήρυξε για τον θαυματουργό Άγιο της Εκκλησίας, συμπροσευχουμένων και άλλων Πατέρων της Μητρόπολης .

Παράλληλα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου Χανίων όπου διακονούν ο π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης και ο Πρωτ. Εμμανουήλ Τζατζάνης τελέστηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητρόπολης Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο, μιλώντας για τον Άγιο Σπυρίδωνα και τα αμέτρητα θαύματα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων