19/10/2019 19/10/2019 Ο Θεός εργάζεται σε εμάς τους ανθρώπους διά των ανθρώπων, τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του ανήμερα της εορτής του Αγίου Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, στον ομώνυμο τοπικό Ιερό Ναό, όπου τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Οι δρόμοι που οδηγούν στον Χριστό είναι πάρα πολλοί, αρκεί να τους ψάξουμε και...
19 Οκτωβρίου, 2019 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2019 - 19:22

Κυδωνίας Δαμασκηνός: “ο Θεός εργάζεται διά των ανθρώπων”

Διαδώστε:
Κυδωνίας Δαμασκηνός: “ο Θεός εργάζεται διά των ανθρώπων”

Ο Θεός εργάζεται σε εμάς τους ανθρώπους διά των ανθρώπων, τόνισε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του ανήμερα της εορτής του Αγίου Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνός, στον ομώνυμο τοπικό Ιερό Ναό, όπου τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Οι δρόμοι που οδηγούν στον Χριστό είναι πάρα πολλοί, αρκεί να τους ψάξουμε και να τους ακολουθήσουμε.

Και, ο Άγιος Λουκάς, είχε τον Απόστολο Παύλο ο οποίος τον οδήγησε στα μυστήρια της Βασιλείας του Θεού, τον καλλιέργησε, του δίδαξε την πίστη και τον οδήγησε στον Χριστό.

Στο τέλος του κηρύγματος του, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην λατρευτική αυτή σύναξη, τους Εφημερίους της Ενορίας Πρωτ. Δημήτριο Λαμπαθάκη και Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη, τους Ιεροψάλτες και όλους όσους εργάστηκαν στην Ιερά αυτή πανήγυρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεωργίου Περάκη και συμπροσευχούμενων πλήθους Κληρικών και ευσεβών προσκυνητών.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων