27/05/2019 27/05/2019 Την Τετάρτη 22 Mαΐου έ.ε. παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, το νέο βιβλίο του Πρωτ. Γεωργίου Σεργάκη με τίτλο ”Ευαγγελικά Ακτινοβολήματα”. Με ύμνους από την σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως και υπό την Δ/νση του Άρχοντος Υμνωδού της ΜΤΧ κ. Κων/νου Στεφανάκη ξεκίνησε η όμορφη εκδήλωση. Για το βιβλίο ομίλησαν ο...
27 Μαΐου, 2019 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2019 - 21:01

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του π. Γεωργίου Σεργάκη (φώτο & βίντεο)

Διαδώστε:
Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του π. Γεωργίου Σεργάκη (φώτο & βίντεο)

Την Τετάρτη 22 Mαΐου έ.ε. παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, το νέο βιβλίο του Πρωτ. Γεωργίου Σεργάκη με τίτλο ”Ευαγγελικά Ακτινοβολήματα”.

Με ύμνους από την σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως και υπό την Δ/νση του Άρχοντος Υμνωδού της ΜΤΧ κ. Κων/νου Στεφανάκη ξεκίνησε η όμορφη εκδήλωση.

Για το βιβλίο ομίλησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Λίλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Την πνευματική Εσπερίδα, που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, συντόνισε ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτ. Γεωργιος Περακης.

Με λόγια αγάπης, ο Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο, τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως και τον Δ/ντη κ. Κων/νο Στεφανάκη, τις εκδόσεις Γρηγόρη, την οικογένεια του, τον Παραδοσιακό χορευτικό σύλλογο ”Βιγλάτορες”, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων