06/06/2019 06/06/2019 Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη εορτάστηκε στις 6 Ιουνίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Γεωργιούπολη Χανίων όπου διακονεί ο π. Δημήτριος Σανταμούρης, η Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβε μέρος ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος ήρθε συνοδευόμενος από πλειάδα πιστών...
06 Ιουνίου, 2019 - 22:10

Πλήθος πιστών εόρτασαν την Ανάληψη στην Γεωργιούπολη Χανίων

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών εόρτασαν την Ανάληψη στην Γεωργιούπολη Χανίων

Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη εορτάστηκε στις 6 Ιουνίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Γεωργιούπολη Χανίων όπου διακονεί ο π. Δημήτριος Σανταμούρης, η Δεσποτική Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβε μέρος ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος ήρθε συνοδευόμενος από πλειάδα πιστών εκ της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών και πλήθος Κληρικών της Μητροπόλεως.

Να σημειωθεί ότι πλήθος πιστών τόσο από τα Χανιά όσο και από τον Αποκόρωνα, έσπευσαν στον Ιερό Ναό για τον σημερινό εορτασμό και για να προσκυνήσουν την Εικόνα της Αναλήψεως του Κυρίου.

Το παρών στην λατρευτική σύναξη έδωσε και ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Ιερού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων