25/02/2023 26/02/2023 Στον παλμό των προετοιμασιών για την μεγάλη φιλανθρωπική αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας είναι σε συζητήσεις με την υπεύθυνη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Στυλιανή Σοφουλάκη για την αποστολή της αγάπης. Η αγάπη και...
25 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2023 - 3:44

Προετοιμασίες δεμάτων αγάπης στην Ι.Μ. Κυδωνίας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας-Συρίας

Διαδώστε:
Προετοιμασίες δεμάτων αγάπης στην Ι.Μ. Κυδωνίας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας-Συρίας

Στον παλμό των προετοιμασιών για την μεγάλη φιλανθρωπική αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας είναι σε συζητήσεις με την υπεύθυνη εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Στυλιανή Σοφουλάκη για την αποστολή της αγάπης.

Η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου και αυτή τη φορά ήταν άμεση και αποτελεσματική τόνισε ο Πρωτοσύγκελλος, ευχαριστώντας εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού, τις Ενορίες, την Αντιπεριφέρεια Χανίων και όλο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων