02/12/2019 02/12/2019 Έμπλεη συναισθήματα χαράς μεγάλης, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανήγγειλε προς το ευσεβές πλήρωμα την υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου ομοφώνως εκλογής του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως και Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, σε βοηθό Επισκόπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου,...
02 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2019 - 21:59

Στις 15 Δεκεμβρίου η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου

Διαδώστε:
Στις 15 Δεκεμβρίου η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου

Έμπλεη συναισθήματα χαράς μεγάλης, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανήγγειλε προς το ευσεβές πλήρωμα την υπό της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου ομοφώνως εκλογής του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως και Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, σε βοηθό Επισκόπου του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Δορυλαίου.

Η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου εψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου θα τελεστεί στον μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου Νιχωρίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν στην χαρά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου, η Ιερά Μητρόπολη διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, σε συνεργασία με τα ταξιδιωτικά γραφεία IO TOURS ( κ. Αλέξης Παπαμιχελάκης, τηλ. 6973350321) και Kalamaki Travel (κ. Εμμανουήλ Δεσποτάκης, τηλ. 6972707290).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων