05/11/2020 05/11/2020 Την 9ην του Μηνός Νοεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Νεκτάριος Επίσκοπος Πενταπόλεως. Η Ομώνυμος ενορία Αγίου Νεκταρίου Παχιανών Χανίων τηρώντας τα ανακοινωθέντα μέτρα της πολιτείας, θέλει να ενημερώσει τους πιστούς ότι θα έρθει να λαμπρύνει επί πλέον την μνήμη του Αγίου αφού συμπληρώνονται τα εκατό (100) Χρόνια από την κοίμησή του, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 12:26

Τιμούν τον Άγιο Νεκτάριο στα Χανιά

Διαδώστε:
Τιμούν τον Άγιο Νεκτάριο στα Χανιά

Την 9ην του Μηνός Νοεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Νεκτάριος Επίσκοπος Πενταπόλεως.

Η Ομώνυμος ενορία Αγίου Νεκταρίου Παχιανών Χανίων τηρώντας τα ανακοινωθέντα μέτρα της πολιτείας, θέλει να ενημερώσει τους πιστούς ότι θα έρθει να λαμπρύνει επί πλέον την μνήμη του Αγίου αφού συμπληρώνονται τα εκατό (100) Χρόνια από την κοίμησή του, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γερόντισσας εκ της Ιεράς Μονής Παντοκράτωρος Αγίου Όρους.

Παρακαλούνται όλοι να συμπεριφερθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της πολιτείας και των διακονούντων.

Προς διευκόλυνση των προβλεπομένων μέτρων, η ενορία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τοποθετώντας παγκάρια και προστατευτικά κιγκλιδώματα καθώς επίσης θα υπάρχει η παρουσία μελών του Ερυθρού Σταυρού δια την εύρυθμο λειτουργία.

Το προβλεπόμενο εκ της πολιτείας ωράριο θα τηρείται απαρέγκλιτα και συμφώνως με το πρόγραμμα που επισυνάπτεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων