23/08/2020 23/08/2020 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε χθες το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού π. Πέτρου Λογαρίδη. Πλήθος κόσμου και πολλά πνευματικά τέκνα βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του μακαριστού ιερέα που υπηρέτησε την Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ενώ ανήγειρε εκ βάθρων και ένα τρίκλητο ιερό Ναό στην Ενορία του. Την Εξόδιο...
23 Αυγούστου, 2020 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 15:05

To τελευταίο αντίο στον μακαριστό π. Πέτρο Λογαρίδη

Διαδώστε:
To τελευταίο αντίο στον μακαριστό π. Πέτρο Λογαρίδη

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε χθες το πρωί στον ιερό ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού π. Πέτρου Λογαρίδη.

Πλήθος κόσμου και πολλά πνευματικά τέκνα βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του μακαριστού ιερέα που υπηρέτησε την Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, ενώ ανήγειρε εκ βάθρων και ένα τρίκλητο ιερό Ναό στην Ενορία του.

Την Εξόδιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμακηνός συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, πλειάδα ιερέων και Μοναστικών Αδελφοτήτων.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων