11/06/2020 11/06/2020 Τις ευχές του στους μαθητές της Γ’ Λυκείου της Κω και της Νισύρου, υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων και μη, έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς του, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα γίνει η καθιερωμένη παράκληση για εκείνους φέτος. Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου: «Με την...
11 Ιουνίου, 2020 - 10:29

«Συνεχίστε την πορεία της ζωής με πίστη στο Θεό»

Διαδώστε:
«Συνεχίστε την πορεία της ζωής με πίστη στο Θεό»

Τις ευχές του στους μαθητές της Γ’ Λυκείου της Κω και της Νισύρου, υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων και μη, έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς του, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα γίνει η καθιερωμένη παράκληση για εκείνους φέτος.

Διαβάστε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

«Με την ολοκλήρωση του Σχολικού Έτους 2019-2020 και επειδή λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα ψαλεί η καθιερωμένη Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έστειλε στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου της Κω και της Νισύρου ευχές για την μετά το Λύκειο πορεία τους και για τις Πανελλήνιες Εξετάξεις:

Αγαπητά μου παιδιά,

Ολοκληρώνεται κι αυτή η μαθητική χρονιά, η τελευταία για σας, με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και την αποφοίτηση, που οριοθετούν ένα τέλος αλλά και μία αρχή.

Συνεχίστε την πορεία της ζωής με πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και μην επιτρέψετε στις δυσκολίες, και ιδιαίτερα σε αυτές που όλοι αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο καιρό, να σας επηρεάσουν. Μην χάσετε το θάρρος και τη μαχητικότητά σας!

Εσείς είστε η ελπίδα της Πατρίδας μας για το μέλλον και νιώθουμε όλοι, οι γονείς σας, οι εκπαιδευτικοί σας και η τοπική σας Εκκλησία, ότι θα προχωρήσετε με πίστη για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα αποφύγετε τα λάθη που κάναμε εμείς οι μεγαλύτεροι.

Φέτος, που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να προσευχηθούμε όλοι μαζί, ψάλλοντας την καθιερωμένη Παράκληση προς την Παναγία μας, προσεύχομαι ο Χριστός να δυναμώνει εσάς και τις οικογένειές σας και εύχομαι να έχετε πάντοτε δίπλα σας τον Άγιο Θεό μας που προσφέρει σε κάθε άνθρωπο τη Χάρη και την αγάπη Του.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και στη ζωή σας!

Με θερμές ευχές και αγάπη αληθινή.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων