13/05/2019 13/05/2019 Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος” της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ρεθύμνης και του ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργανώνουν εκπαίδευση με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ». Εισηγήτρια της εκπαίδευσης θα είναι η...
13 Μαΐου, 2019 - 10:19

Εκπαίδευση για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων στον Φουρφουρά

Διαδώστε:
Εκπαίδευση για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων στον Φουρφουρά

Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου “Ο Άγιος Νεκτάριος” της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΑΜΑΡΙΩΤΩΝ ΣΧΟΛΑΡΧΕΙΟΝ», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ρεθύμνης και του ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης συνδιοργανώνουν εκπαίδευση με θέμα:
«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ-ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ».

Εισηγήτρια της εκπαίδευσης θα είναι η κ. Ειρήνη Βυτινιώτου, Γεωπόνος, Στέλεχος της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ρεθύμνης.

Μετά την εκπαίδευση αυτή, όσοι επιθυμούν, μπορούν να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία ώστε να αποκτήσουν σχετικό πιστοποιητικό από το ΚΕΚΑΠΕΡ-Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαϊου από ώρα 10.00π.μ έως 2.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων