09/10/2019 09/10/2019 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά», που διοργανώθηκε στη Λέρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Σχολή Σοφίας» της Ιεράς Μητροπόλεως. Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Μαθησιακές δυσκολίες – Ένα φάσμα στα όρια της υπεραξιολόγησης – Ανίχνευση – Εκπαιδευτικές και ειδικές παρεμβάσεις». ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:          Διοργανωτές: Φ.Κ.Π.Ι. «Ανοιχτή...
09 Οκτωβρίου, 2019 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2019 - 16:40

17ο Συμπόσιο “Μαθησιακές δυσκολίες” στη Λέρο

Διαδώστε:
17ο Συμπόσιο “Μαθησιακές δυσκολίες” στη Λέρο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά», που διοργανώθηκε στη Λέρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Σχολή Σοφίας» της Ιεράς Μητροπόλεως. Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Μαθησιακές δυσκολίες – Ένα φάσμα στα όρια της υπεραξιολόγησης – Ανίχνευση – Εκπαιδευτικές και ειδικές παρεμβάσεις».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

Διοργανωτές: Φ.Κ.Π.Ι. «Ανοιχτή Αγκαλιά», οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Λέρου.

Συνδιοργάνωση: «Κ.Ε.Κ. Γ.Γεννηματάς» στα πλαίσια του έργου «Δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο Συμπόσιο παρέστησαν περί τα 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ.κ.Παϊσίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ.Ι.Θεμέλαρος, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, γονείς, κ.α.

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, εν συνεχεία ακολούθησαν οι εισηγήσεις των ομιλητών, και ολοκληρώθηκε στις 2:30΄ το μεσημέρι, μετά από συζήτηση με το ακροατήριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων