11/05/2021 11/05/2021 Σε δεκαπενθήμερη αργία έθεσε ο Μητροπολίτης Λέρου κ. Παϊσιος σε ιερέα που δεν εφάρμοσε τις Αποφάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και των ειδικών επιστημόνων για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, προέβη στις κάτωθι αποφάσεις οι οποίες αφορούν: α) 15νθήμερη αργία σε ιερέα που δεν εφάρμοσε τις Αποφάσεις...
11 Μαΐου, 2021 - 14:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2021 - 14:03

Δεκαπενθήμερη αργία σε ιερέα από τον Μητροπολίτη Λέρου

Διαδώστε:
Δεκαπενθήμερη αργία σε ιερέα από τον Μητροπολίτη Λέρου

Σε δεκαπενθήμερη αργία έθεσε ο Μητροπολίτης Λέρου κ. Παϊσιος σε ιερέα που δεν εφάρμοσε τις Αποφάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και των ειδικών επιστημόνων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, προέβη στις κάτωθι αποφάσεις οι οποίες αφορούν:

α) 15νθήμερη αργία σε ιερέα που δεν εφάρμοσε τις Αποφάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και των ειδικών επιστημόνων για την εξάπλωση του κορωνοϊού,

β) μεταθέσεις κληρικών, καθώς και

γ) κλείσιμο των Ενοριακών Κέντρων της Ιεράς Μητροπόλεως σε όλα τα νησιά της Επαρχίας μέχρι τέλος του μηνός Μαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων