03/09/2021 03/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου με λύπη ανακοινώνει την εκδημία του αδελφού και συλλειτουργού, πατρός Δαβίδ Μαΐλλη, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όντας 75 ετών. Ο π. Δαβιδ χειροτονήθηκε στο Βέλγιο, διετέλεσε ιερομόναχος στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους , υπηρέτησε στη Ψέριμο ως εφημέριος, στα Αργινώντα και τελευταία στην...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 17:13

Εκδημία π. Δαβίδ Μαΐλλη

Διαδώστε:
Εκδημία π. Δαβίδ Μαΐλλη

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου με λύπη ανακοινώνει την εκδημία του αδελφού και συλλειτουργού, πατρός Δαβίδ Μαΐλλη, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Καλύμνου, όντας 75 ετών.

Ο π. Δαβιδ χειροτονήθηκε στο Βέλγιο, διετέλεσε ιερομόναχος στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους , υπηρέτησε στη Ψέριμο ως εφημέριος, στα Αργινώντα και τελευταία στην Αγία Άννα Πανόρμου, όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2019. Διέμενε τα τελευταία χρόνια στο γηροκομείο Καλύμνου.
Η κηδεία του θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Άργους Καλύμνου την Κυριακή στις 11 π.μ., καθώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος απουσιάζει στην Κωνσταντινούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων