01/09/2023 01/09/2023 Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων ομάδα πολιτών του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ Γερμανίας, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου τους υπεδέχθη ο Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, ο Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Νικόδημος και οι ιερείς π. Γεώργιος και π. Σεβαστιανός. Ο Μητροπολίτης τους...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 11:27

Επίσκεψη αδελφοποιημένου Δήμου Άσχαϊμ στον Μητροπολίτη Λέρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη αδελφοποιημένου Δήμου Άσχαϊμ στον Μητροπολίτη Λέρου

Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων ομάδα πολιτών του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ Γερμανίας, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου τους υπεδέχθη ο Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, ο Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Νικόδημος και οι ιερείς π. Γεώργιος και π. Σεβαστιανός.

Ο Μητροπολίτης τους καλωσόρισε, και τους ευχήθηκε καλή παραμονή στο νησί της Λέρου, ενώ φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου, όπου στο τέλος παρετέθη μικρά δεξίωση και αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων