06/05/2023 06/05/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, στην Κάλυμνο, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ο απερχόμενος Διοικητής του 5/42 Συντάγματος Καλύμνου Σ/χης Δημήτριος Λυμπερέας (ο οποίος μετατίθεται στην Καλαμάτα), και ο νέος Διοικητής Σ/χης Δημήτριος Γωγούλας. Στο πλαίσιο της επισκέψεως αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ο απερχόμενος Διοικητής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για...
06 Μαΐου, 2023 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 16:49

Ι.Μ Λέρου: Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου και του νέου Διοικητή 542 Συντάγματος Καλύμνου

Διαδώστε:
Ι.Μ Λέρου: Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου και του νέου Διοικητή 542 Συντάγματος Καλύμνου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, στην Κάλυμνο, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ο απερχόμενος Διοικητής του 5/42 Συντάγματος Καλύμνου Σ/χης Δημήτριος Λυμπερέας (ο οποίος μετατίθεται στην Καλαμάτα), και ο νέος Διοικητής Σ/χης Δημήτριος Γωγούλας.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα, ενώ ο απερχόμενος Διοικητής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αγαστή συνεργασία που υπήρχε κατά την διάρκεια της θητείας του. Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον απερχόμενο και νέο Διοικητή του Συντάγματος και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στα νέα τους καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων