30/05/2019 30/05/2019 Το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2019, στον Παλαιοχριστιανικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κάστρου Καλύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, συνοδευόμενος από τους Ιερείς της Χώρας, τέλεσε Ιερά Παράκληση υπέρ θείας βοηθείας και επιτυχίας των παιδιών – τελειοφοίτων μαθητών και μαθητριών των Λυκείων της Καλύμνου στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Παρόντες...
30 Μαΐου, 2019 - 14:18

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στην Κάλυμνο

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2019, στον Παλαιοχριστιανικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κάστρου Καλύμνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, συνοδευόμενος από τους Ιερείς της Χώρας, τέλεσε Ιερά Παράκληση υπέρ θείας βοηθείας και επιτυχίας των παιδιών – τελειοφοίτων μαθητών και μαθητριών των Λυκείων της Καλύμνου στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Παρόντες ήταν επίσης οι διευθυντές των Λυκείων, οι καθηγητές τους και οι γονείς και κηδεμόνες τους, αλλά και αρκετοί πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων