18/06/2019 18/06/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου και η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στην Κάλυμνο και στην Λέρο, με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής: Α) στην Κάλυμνο το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Καλαμιωτίσσης Καλύμνου, με θέμα: «Που πάει...
18 Ιουνίου, 2019 - 22:51

Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν σε Κάλυμνο και Λέρο

Διαδώστε:
Ομιλίες θα πραγματοποιηθούν σε Κάλυμνο και Λέρο

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου και η Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στην Κάλυμνο και στην Λέρο, με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:

Α) στην Κάλυμνο το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Καλαμιωτίσσης Καλύμνου, με θέμα: «Που πάει η οικογένεια σήμερα;».

Β) στην Λέρο την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης, με θέμα: «Γονείς και παιδιά, σχέση ή χάσμα;».

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ

Επίσης, την πρωΐαν της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:30΄π.μ., θα πραγματοποιηθεί Ιερατική Σύναξη στην Κάλυμνο (αίθουσα εκδηλώσεων στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως), με θέμα: «Ποιμαντικοί προβληματισμοί σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων