29/08/2019 29/08/2019 Με λαμπρές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν οι ορκωμοσίες των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, στην Λέρο την Τρίτη 27 Αυγούστου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο, και στην Κάλυμνο την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στο ανοιχτό θέατρο Χώρας. Τις τελετές ορκωμοσίας ετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος, ο οποίος μετά το πέρας των τελετών, ευχήθηκε στους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους «καλή θητεία...
29 Αυγούστου, 2019 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 19:03

Ορκωμοσίες Τοπικών Αρχόντων στη Λέρο και στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ορκωμοσίες Τοπικών Αρχόντων στη Λέρο και στην Κάλυμνο

Με λαμπρές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν οι ορκωμοσίες των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, στην Λέρο την Τρίτη 27 Αυγούστου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο, και στην Κάλυμνο την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στο ανοιχτό θέατρο Χώρας.

Τις τελετές ορκωμοσίας ετέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ.Παΐσιος, ο οποίος μετά το πέρας των τελετών, ευχήθηκε στους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους «καλή θητεία και καλές αποφάσεις για το καλό και την πρόοδο των ακριτικών νησιών μας».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων