14/01/2020 14/01/2020 Με μία σεμνή τελετή, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Μπελλενείου» Γυμνασίου Λέρου, τίμησαν τον Μεγάλο Ευεργέτη της Λέρου και ιδρυτή του ιστορικού Γυμνασίου, Παρίση Μπελλένη. Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, έμπροσθεν της προτομής του Μεγάλου Ευεργέτου Παρίση Μπελλένη, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, και την...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 22:55

Τίμησαν και φέτος τον Μεγάλο Ευεργέτη της Λέρου

Διαδώστε:
Τίμησαν και φέτος τον Μεγάλο Ευεργέτη της Λέρου

Με μία σεμνή τελετή, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Μπελλενείου» Γυμνασίου Λέρου, τίμησαν τον Μεγάλο Ευεργέτη της Λέρου και ιδρυτή του ιστορικού Γυμνασίου, Παρίση Μπελλένη.

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, έμπροσθεν της προτομής του Μεγάλου Ευεργέτου Παρίση Μπελλένη, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, και την συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Νικοδήμου Φωκά, του πρωτ. Σωφρονίου Χατζηλάρη, του π. Νικολάου Ταχλιαμπούρη και του ιεροδιακόνου π.Ιωάννη.

Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος κ. Μ.Κόλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δ.Καστής και Α.Γρεκός, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρ.Δήμαρχοι κ.κ. Ι.Αντάρτης και Μ.Κοντραφούρης, η Διευθύντρια του «Μπελλενείου» Γυμνασίου κα. Ειρήνη Διαμαντάρα, η οποία είχε τον συντονισμό και την ευθύνη της τελετής, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων του νησιού, αντιπροσωπείες των σχολείων με τις σημαίες τους, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κ.α.

Μετά την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος και η διευθύντρια του «Μπελλενείου» Γυμνασίου.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Γυμνασίου, και όλοι απηύθυναν εόρτιες ευχές για μία καλή και ευλογημένη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων