10/07/2019 10/07/2019 Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών χριστιανών, ότι, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την εορτή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης. ΣΤΗ ΛΕΡΟ Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, στο...
10 Ιουλίου, 2019 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2019 - 21:43

Των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης σε Λέρο και Κάλυμνο

Διαδώστε:
Των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης σε Λέρο και Κάλυμνο

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών χριστιανών, ότι, την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, η Αγία μας Εκκλησία τιμά την εορτή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης.

ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, στο ύψωμα της περιοχής της Καμάρας νήσου Λέρου (Ενορία Αγίων Τεσσαράκοντα), και το πρωΐ της επομένης, Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Την Κυριακή 14 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κηρύκου & Ιουλίττης, της Ενορίας Αναστάσεως Kαλύμνου, και το πρωΐ της επομένης, Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας του εσπερινού θα προσφερθεί κέρασμα στον αύλειο χώρο του ιερού παρεκκλησίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων