19/08/2021 19/08/2021 Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μύρινας τέλεσε την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. για μετονομασία του χώρου σε Ναυταθλητικό Κέντρο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΓΔΑΝΗ, Λημνίου Ολυμπιονίκη κωπηλασίας, τιμώντας την συμβολή του κορυφαίου αυτού αθλητή του νησιού στην προώθηση και αναβάθμιση του αθλητισμού....
19 Αυγούστου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 21:35

Αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Μύρινας στην Λήμνο

Διαδώστε:
Αγιασμός του Ναυτικού Ομίλου Μύρινας στην Λήμνο

Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μύρινας τέλεσε την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. για μετονομασία του χώρου σε Ναυταθλητικό Κέντρο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΓΔΑΝΗ, Λημνίου Ολυμπιονίκη κωπηλασίας, τιμώντας την συμβολή του κορυφαίου αυτού αθλητή του νησιού στην προώθηση και αναβάθμιση του αθλητισμού.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην επίκαιρη για το γεγονός ευαγγελική φράση “Ούτω λαμψάτω το φως υμών έμπροσθεν των ανθρώπων, όπως ίδωσι τα καλά έργα…” και εξήρε το ήθος, την σεμνότητα, την σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητα του Ολυμπιονίκη, ο οποίος με την πίστη, που του καλλιέργησε η ευσεβής οικογένειά του, πολλαπλασίασε τις δυνάμεις του και κατάφερε παγκόσμια διάκριση τιμώντας την Ελλάδα και τη γενέτειρά του Λήμνο.

Στη συνέχεια υπογράμμισε την ανάγκη να ανιχνεύουμε όλοι τα πρότυπα που υπάρχουν σε κάθε χώρο και να τα τιμούμε, μιμούμενοι τον αγώνα τους για να γνωρίσουμε προκοπή.

Τέλος, το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου τίμησε τον Σεβ. Ποιμενάρχη για την πρώτη παρουσία του στις εγκαταστάσεις, προσφέροντάς του το έμβλημα του Ομίλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων