11/11/2021 12/11/2021 Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος στο γραφείο του Μητροπολιτικού Μεγάρου την ομάδα scouting των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Λήμνο για ένα διήμερο. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Επίσκοπο να τονίζει την σχέση της ιδιαίτερης πατρίδας του,...
11 Νοεμβρίου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2021 - 0:27

Κλιμάκιο ακαδημιών του Ολυμπιακού στον Μητροπολίτη Λήμνου

Διαδώστε:
Κλιμάκιο ακαδημιών του Ολυμπιακού στον Μητροπολίτη Λήμνου

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος στο γραφείο του Μητροπολιτικού Μεγάρου την ομάδα scouting των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Λήμνο για ένα διήμερο.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Επίσκοπο να τονίζει την σχέση της ιδιαίτερης πατρίδας του, των Σπετσών, με τον Πειραιά, έδρα της ερυθρόλευκης ποδοσφαιρικής ομάδας, γι’ αυτό και επαίνεσε την προσπάθεια που γίνεται από τον Ολυμπιακό με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, εκτός της προσφοράς του στον αθλητισμό, έχει επιδείξει σπουδαία κοινωνική δράση.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε από όλους η ωφέλεια που προέκυψε από την συζήτηση. Από την μεριά των επισκεπτών, ο Διευθυντής της Aκαδημίας κ. Βασίλης Νάνος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ένθερμη υποδοχή και τις ευλογίες του, ζητώντας την προσευχή του για την ψυχική και σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών, προπονητών και όλων των παραγόντων. Επίσης απηύθυνε στον Σεβασμιώτατο ανοιχτή πρόσκληση επίσκεψης στις Ακαδημίες στο Ρέντη του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον ιστορικό σύλλογο στον τομέα των ακαδημιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος αποδέχθηκε την ευγενική πρόσκληση, δηλώνοντας μάλιστα πρόθυμος να συνοδεύσει ο ίδιος τους νέους από το νησί, που θα δοκιμασθούν, ως ταλέντα, στο προπονητήριο της Ακαδημίας στο Ρέντη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων