16/05/2023 16/05/2023 Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκεπτόμενος το νησί της Λήμνου και αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της αρμοδιότητός του σε Στρατιωτικές Μονάδες, πραγματοποίησε το μεσημέρι επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο. Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε εθιμοτυπικό...
16 Μαΐου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 12:50

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση ο Μητροπολίτης Λήμνου

Διαδώστε:
Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε συνάντηση ο Μητροπολίτης Λήμνου

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκεπτόμενος το νησί της Λήμνου και αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της αρμοδιότητός του σε Στρατιωτικές Μονάδες, πραγματοποίησε το μεσημέρι επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά η μεταξύ τους επικοινωνία ήταν φιλική, δεδομένου ότι μεταξύ τους γνωρίζονται παλαιότερα.

Το μικρό παραδοσιακό κέρασμα, ακολούθησε συζήτηση, η οποία αφορούσε την επικαιρότητα, δηλαδή τρέχοντα κοινωνικά θέματα και εξελίχθηκε σε ευχάριστη ατμόσφαιρα με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Ο Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την τιμή της επισκέψεώς του, διευκρινίζοντας ότι αυτή αποδίδεται στην τοπική Εκκλησία και όχι στο πρόσωπό του.

Πριν την αναχώρηση του υψηλού επισκέπτη ο Σεβασμιώτατος προσέφερε έναν τόμο, ως ενθύμιο της σημερινής ημέρας και επισκέψεως , που αφορά την παρουσίαση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της  νήσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων