13/04/2020 13/04/2020 Συνάντηση στα γραφεία της Ιερής Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου είχε το πρωί της Μεγαλης Δευτέρας, 13 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Λούκα Θωμά σύμφωνα με το LimnosReport.  Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο Σεβασμιώτατος σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και...
13 Απριλίου, 2020 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 14:43

Με τους κατοίκους στη θωράκιση του Νοσοκομείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου

Διαδώστε:
Με τους κατοίκους στη θωράκιση του Νοσοκομείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Λήμνου

Συνάντηση στα γραφεία της Ιερής Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου είχε το πρωί της Μεγαλης Δευτέρας, 13 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Λούκα Θωμά σύμφωνα με το LimnosReport. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί ο Σεβασμιώτατος σχετικά με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και συγκεκριμένα για την κατάσταση του νησιού της Λήμνου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επιβεβαίωσε τη συστράτευσή του στους κοινούς αγώνες των κατοίκων του νησιού για τη θωράκιση του Νοσοκομείου Λήμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων