25/08/2022 25/08/2022 Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω, ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, με αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιωτάτοι Μητροπολίτες Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄. Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, ώρα 8.30 το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατικό...
25 Αυγούστου, 2022 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 20:55

Ο Μητροπολίτης Λήμνου στη δεύτερη μέρα εορτής Αγ. Διονυσίου στη Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λήμνου στη δεύτερη μέρα εορτής Αγ. Διονυσίου στη Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

Στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω, ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, με αφορμή την εορτή του Αγίου Διονυσίου.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβασμιωτάτοι Μητροπολίτες Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, ώρα 8.30 το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στη συνέχεια, στις 11, η περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ιερό Ναό και η εναπόθεσή Του στην Ιερά Λάρνακα.

 

Διαβάστε ακόμη: Πατριαρχική Θεία Λειτουργία για τη μετακομιδή του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο

Πηγή φωτογραφιών nyxthimeron.com 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων